Sport

2014.12.19. 12:25

A dobogón telel az 1. Futsal Club Veszprém

Remek őszt zárt a megyeszékhely NB I-es futsalkubja, amely mindenképpen dobogón telel. Azt még nem tudni, hogy a második vagy a harmadik helyen.

Horváth Gábor

Tíz győzelem mellett kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki az 1. Futsal Club Veszprém a 2014/2015-ös szezon első félévében.

Madarász János fiai csak a listavezető Rába ETO ellen maradtak alul, idegenben viszonylag simán, 8:4-re, hazai környezetben viszont hatalmas csatára késztetve a győrieket, 3:2 arányban.

A bakonyi együttes legnagyobb őszi skalpja kétségkívül a Berettyóújfalu „elkapása” volt.

Az idén a Bajnokok Ligáját is megjárt, honi címvédő alakulatot Tatai Józsefék október elején idegenben fektették két vállra (5:3).

Az 1. FC Veszprém jelenleg második a tabellán, az eddig 32 egységet gyűjtő csapat három ponttal van lemaradva a listavezető Győrtől és egy pont az előnye a Berettyóval szemben. Utóbbi azonban egy meccsel kevesebbet játszott, hétfőn Dunaújvárosban lép pályára, s ha bejön a papírforma, megelőzi a Veszprémet.A bakonyiak megtartották évbúcsúztató bankettjüket, de hosszú pihenőbe nem kezdenek, hiszen Madarász mester december 27-én már edzést vezényel. A csapat következő meccse január 19-én lesz az Aramis otthonában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!