Sport

2017.03.10. 19:01

A Fradi lesz a veszprémi futsalegyüttes ellenfele

Madarász János, az 1. Futsal Club mestere csak egyet kíván az utolsó alapszakasz-mérkőzést megelőzően.

Horváth Gábor

Méghozzá azt, hogy végre ne sérüljön meg senki, persze rögtön hozzátette: emellett a győzelmet is szeretnék megszerezni.

Az 1. FC Veszprém az előző fordulóban a Nyírgyulaj vendége volt. A bakonyiaknak egy pontra volt szükségük, hogy bebiztosítsák felsőházi tagságukat, s ez meg is lett, ám az 5:5-re végződő meccsen Tatai József és Püspök Péter is bokasérülést szenvedett.

Az 1. FCV (kékben, balról Bognár és Gulyás) sikerrel zárna
Fotó: Penovác Károly

Az alapszakasz utolsó körében a veszprémiek a Ferencvárost fogadják (hétfő, 18.30).

- Jó lenne, ha végre nem sérülne meg senki. Kísért a múlt, hiszen tavaly szintén a rájátszás kezdetének környékén fogytak el a játékosaim. Egyébként remek meccset játszottunk a Nyírgyulajjal. Sikerült a végén egyenlítenünk, és örülük, hogy végre volt tartásunk és hitünk. Rég nem látott erényeket csillogtattunk, ami örömteli és tanulságos - válaszolta lapunk érdeklődősére Madarász János.

A bakonyiak vezetőedzője elmondta: természetesen szeretnék legyőzni a remek erőkből álló, ám kissé rutintalan Fradit, hiszen már régen örülhettek sikernek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!