Sport

2016.03.20. 17:25

A játékvezető érvényesnek tűnő találatot nem adott meg a BFC-nek

Székesfehérvár - Teljesítette célkitűzését a Balatonfüredi FC NB III-as labdarúgó együttese, sikerült pontot szerezni a jóval előkelőbben rangsorolt Videoton II otthonában.

B. Virág Rita

Videoton II-BFC 1:1 (0:0)
Székesfehérvár, 50 néző. V.: Tuczai. Gól: Alhassane (83.), illetve Switzer (60.).
Videoton II: Gyánó - Kónya (Valkovszki), Dobsa, Varga B., Király - Kiprich, Trebotic (Vallejos), Ács, Alhassane - Sejben, Havasi. Edző: Disztl László. Balatonfüredi FC: Hársfalvi - Somodi, Gál, Böröczky, Emperger (Habi) - Baldauf, Polareczki, Rápó (Gólya), Tóth G. - Switzer, Wágner (Bánhidi). Edző: Lantai Balázs.

Az első félidőben egyenlő erők küzdelmét láthattuk. Egyik csapat sem tudott a másik fölé kerekedni. Ez a helyzetek számában is megmutatkozott, mert mindkét oldalon két komoly helyzetet jegyezhettünk fel.

A szünet után a 60. percig a mérkőzés képe nem változott. Aztán Hársfalvi hatalmas kirúgása átszállt az ellenfél térfelének közepére, ahol a tétovázó hazai védő és a kapus is hibázott. A labda átpattant rajtuk és az akciót követő Switzer Nabil lecsapott a játékszerre és az üres kapuba lőtt, 0:1.

A 65. percben Polareczki keményen belőtt labdáját a kapus ráütötte Wágnerra, s a tovább pattanó labdát Switzer a hálóba vágta, de a gólt a játékvezető állítólagos kéz miatt nem adta meg.

A 69. percben Polareczki remek távoli lövését a kapus hárította. Ezt követően fokozatosan átvette az irányítást a Videoton II.

Több meleg helyzet után a 83. percben Sejben baloldali beadása átszállt a védők feje felett, és a jobboldalon érkező Alhassane 11 méterről a rövid sarokba lőtt, 1:1.

Tovább szorongatott a házigazda, de a füredi védők jól állták a sarat, vagy ha kellett, Hársfalvi védett magabiztosan.

Teljesen egyenrangú ellenfele volt a Füred a Videoton II csapatának, egyáltalán nem látszott a tabellán 15 helyezésnyi különbség.

Jók: Kiprich, Al-Hasszane, Seiben, ill. Böröczky, Hársfalvi, Baldauf.

Lantai Balázs: - Teljesen megérdemelt szereztünk pontot a jóval előkelőbb helyen álló Videoton II otthonában. Csak gratulálni tudok a srácoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!