Sport

2015.11.06. 16:10

HVSE-1. FC Veszprém: férfias, agresszív küzdelem várható

Veszprém – Az idei szezon egyik legjobb csapatát fogadja hétfőn a veszprémi futsalcsapat az NB I 8. fordulójában.

Horváth Gábor

A Haladás VSE lesz a következő vendége az 1. FC Veszprémnek, amely szépen mászik kifelé a gödörből, ezzel együtt iszonyatosan kemény dolga lesz, ha a Vasas (7:1) és a Göcsej (6:3) után a szombathelyieket is két vállra akarja fektetni.

– Én az agresszív játékot szeretem, és ez eddig működött is, de be kellett látnom, hogy változtatnunk kell, a rendelkezésre álló kerethez igazítottam a taktikát. Örülök, hogy nyertünk, és még fontosabb, hogy visszaszereztük az önbizalmunkat. Csapatként játszottunk, és ismét látjuk a célt, amelyet egy időre szem elől vesztettünk – nyilatkozta a Naplónak Madarász János.

A bakonyiak szakvezetője a soron következő vetélytársról elmondta: kellemetlen csapatot látnak vendégül.

– A Haladás nem tipikus futsalcsapat, a párharcokat erőltetik. A csatából az az együttes jöhet ki győztesen, amely több párharcot tud megnyerni. Kielemeztem a Berettyóújfalu elleni győztes meccsüket, amelyen megfojtották csapatként egyébként jobb ellenfelük játékát. Férfiasan fel kell vállalnunk a küzdelmet – fogalmazott a mester, akinek a csapata kilenc ponttal az ötödik helyről várja a hétfőn 18.30-kor kezdődő összecsapást.

A Haladás remekel idén, hat meccsén csak egyszer kapott ki (még az első körben), a többit nyerte, s jelenleg második a tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!