Sport

2015.07.09. 12:05

Kazár Miklós mentálisan is felkészült a Veszprém Rallye-ra

Meglehetősen új formáját választotta a felkészülésnek Kazár Miklós: négy és féléves fiával, Dáviddal elvonult a Balaton mellé, hogy horgászva és nagyokat játszva tökéletes állapotba hozza magát a hétvégi Veszprém Rallye-ra.

Maximmun Racing Team

A 2015-ös szezon ötödik versenyhétvégéjén végre szeretné ismét megérezni a győzelem ízét a Maximmun Racing Team pilótája és navigátora, Ferencz Ramón, akik ismét a Mitsubishi Lancer EVO IX-essel állnak rajthoz.

Eddig három bajnoki futamon – Egerben, Miskolcon és Szombathelyen – dobogóra állhatott az idén Kazár Miklós és navigátora, Ferencz Ramón, ám a legutolsó, székesfehérvári versenyen a sorozatos technikai hibák miatt kénytelenek voltak feladni a bajnoki futamot. A Maximmun Racing Team duója a hétvégén a Veszprém Rallye-n szeretné kiküszöbölni a múltkori kiesést, és ennek érdekében igencsak egyedi felkészülést választott Kazár. Mivel úgy érezte, mentálisan szüksége van a megújulásra, előbb a családjával ment el pár napra nyaralni, majd a négy és féléves kisfiával, Dáviddal sátorozott a Balaton mellett.

„Fantasztikus napok vannak mögöttem, Dáviddal kirándultunk, úsztunk, horgásztunk, mentálisan teljesen feltöltődtem. Szükségem volt erre, most úgy érzem, tökéletes állapotban várom a veszprémi bajnoki fordulót. Sosem készültem így egy versenyre, de éreztem, hogy valami másra van szükségem. Újult erővel vetjük bele magunkat a várható küzdelembe, és az is megnyugtató a számunkra, hogy a veszprémi versenyre tökéletesen összeállt az autó. Minden időjárási körülményre felkészültünk, hidegre-melegre-esőre is lesz gumink, és a szakaszok előtt közvetlenül fogunk dönteni a követendő taktikánkról. Tavaly harmadikként zártam itt, bízom abban, hogy idén sikerül ezen javítanunk. Nagyon ránk férne már egy kis szerencse és egy győzelem” – jelentette ki a Maximmun Racing Team pilótája.

A Veszprém Rallye 52 fős mezőnye szombaton 16 órakor rajtol, a versenyzők aznap 2 szakaszt, majd vasárnap 6 gyorsaságit teljesítenek, összesen 137.7 km-t autózva.

Fotók: Szegedi Gabriella (Galadriel Sportfotó)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!