Sport

2013.12.20. 13:00

Három Veszprém megyei arany született

Mosonmagyaróvár volt az otthona a hagyományos K1 és MMA küzdőharcos gálának. A rendezvényen tizenöt harcost láthatott a nagyérdemű, a különböző súlycsoportokban.

Novothny Ottó

A mezőnyből hatan a Veszprémi Thai-boksz SE színeit képviselték.

Hárman a klub veszprémi, ketten ajkai, egy fő pedig a tapolcai szakosztályból lépett a kötelek közé. Valamennyien Körmendi Ferenc tanítványai.

A veszprémiek közül Balogh Áron és Bakó Tamás aranyéremmel, vagyis győzelemmel gyarapította dicsőség listáját, míg Kemény Gyula a második helyen végzett a rangos viadalon.

A mosonmagyaróvári K1 és MMA megmérettetésen eredményesen szereplő veszprémi küzdők (balról): Balogh Áron, Körmendi Ferenc edző, Kemény Gyula és Bakó Tamás (Fotó: archív)

 

Az ajkaiak képviseletében Hamusics Gergely a dobogó legfelső fokára léphetett fel, miután legyőzte a tapolcai Gombás Lászlót.

Az ő ezüstérme mellett Lükő Tamás is második helyet szerzett.

Körmendi Ferenc elmondta, hogy elégedett volt a tapasztalatokkal, valamennyi tanítványa remekül helytállt, a nézők pedig kitűnően szórakozhattak a hagyományos rendezvényen. A veszprémi klubnál hasonlóan jó folytatásban bíznak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!