Sport

2013.11.06. 11:15

Fontos győzelem a női focibajnokságban

Veszprém - Második győzelmét szerezte meg a szezonban a megyeszékhely NB II-es női labdarúgócsapata.

Horváth Gábor

A Veszprém FC a Pécsi MFC együttesét győzte le hazai környezetben a kilencedik fordulóban. A bakonyiak ezzel meg is előzték riválisukat és jelenleg hatodikak a tabellán.

A mérkőzésen egyébként a vendégek szereztek vezetést, de a veszprémiek gyorsan egyenlítettek, majd a második félidőben meg is fordították a találkozót.

A veszprémi hölgyek régóta vártak az újabb bajnoki sikerre (Fotó: Penovác Károly)

 

Veszprém- Pécs 3:1 (1:1)

Veszprém, 100 néző. V.: Németh. VFC: Hadnagy - Kikl, Faddi, Tolner, Szalai (Borbély G.), Kun, András, Kovács-Fáber, Kalász, Borbély Cs., Varga. Edző: Molnár Zoltán.

Gólszerző: Kovács-Fáber, Varga, András, illetve Ferencz.

A tabellát a Ferencváros U19-es együttese vezeti 21 ponttal. Mögötte a sorrend: 2. Zalaegerszeg 19, 3. Győri ETO 18, 4. Videoton 9 (a székesfehérváriaktól négy pontot levontak), 5. Győri DAC Unió 9, 6. Veszprém FC 8, 7. Pécs 7, 8. Nagykanizsa 7, 9. Pécsi VSK 3 pont.

A veszprémiek korábban a fehérváriakkal és a nagykanizsaiakkal szemben döntetlent értek el, egy pontot szereztek és idegenben győzték le a Pécsi Vasutas társulatát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!