Sport

2013.08.06. 14:35

Minden roncsderbis bajnoki pont számít

Ötödik alkalommal rendeztek Csajág roncsderbi pályáján országos bajnoki futamot.

Novothny Ottó

A nagy hőségben a szervezők minden száguldás előtt fellocsolták a pályát és az egyébként is technikás pálya több pilótán is kifogott. A nézők több borulást is végigizgulhattak, sőt két alkalommal a kigyulladt gépeket el is kellett oltani. Természetesen a komoly biztonsági előírások miatt személyi sérülés nem történt, a lángok csak a látványt fokozták. A mezőnyben a hazai színeket a hajmáskéri és királyszentistváni pilóták képviselték. Nem is akárhogyan, hiszen Kormos Áron az ifiknél győzött és az összetettben is átvette a vezetést. A bajnoki sorozatból még két futam van hátra, vagyis minden megszerzett pontnak különös jelentősége van.

Csajág ötödik alkalommal rendezhetett roncsderbifutamot (Fotó: Stiger Ádám)



Eredmények, ifi, I: 3. Breznyánszky (Hajmáskér). II: 1. Kormos Á. (Hajmáskér), 2. Runa (Királyszentistván). Lada: 1. Lájer (Királyszentistván), 2. Kormos B., 6. Bognár (mindketten Hajmáskér). Szuperfutam: 2. Magerle (Hajmáskér). Széria közép kategória: 3. Lebisch (Hajmáskér).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!