Sport

2013.01.16. 10:56

Két csapattal lépett pályára a házigazda

A megyeszékhely adott otthont a floorball unihoki U-13-as országos bajnokság második fordulójának.

Horváth Gábor

A magát két csapattal is képviselő házigazda Lizards FT remek összeredménnyel teljesítette a játéknapot. A Lizards Floorball Team egy idősebb és egy fiatalabb csapattal, azaz A és B kerettel képviseltette magát az U-13-as országos bajnokság második fordulójában. 
Az egyetemi munkacsarnokban rendezett eseményen összesen hat együttes lépett pályára.

 

A fiatal floorball csapatok remek csatákat vívtak egymással az egyetemi munkacsarnok küzdőterén (Fotó: Orosz Péter)



A Lizards A két nagyarányú siker mellett megnyerte a nap rangadójának (joggal) kikiáltott Vajda WS elleni mérkőzést is. Az együttes ezzel továbbra is veretlen a bajnokságban. A fiatalabbak szintén dicséretes produkciót nyújtottak, hiszen az Ares alakulatát legyőzték és másik két vetélytársukat is megszorongatták. 

Eredmények: SZPK_Lizards B 4:2, BDSE_Lizards A 1:15, Ares_Vajda 0:14, SZPK_BDSE 10:4, Ares_Lizards B 3:8, Vajda_Lizards A 5:7, BDSE_Lizards B 11:7, SZPK_Vajda 3:9, Ares_Lizards A 1:15. A Lizards FT A kerete: Orosz, Kiss M., Praznovszky, Tótik S., Trombitás A., Réti A., Réti P., Bódis, Fertig, Tóth I. A B csapat: Trombitás B., Kiss I Cs., Tóth P., Török, Kiss II. Cs., Bögi, Ignác, Bardon, Kiss V., Tótik L.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!