• cikk kép
  Újra a bójáké a főszerep Veszprémben!

  Idén harmadik alkalommal rendezi meg Baleset-megelőzési nyíltnap és Veszprém Szlalom ügyességi versenyt az SR Sport Egyesület, és az SZ&T-T Rally Team.

 • cikk kép
  A felnőtt kézilabdázók is feljebb léphetnek

  Alsóörsön lassan tízesztendős múltra tekint vissza a kézilabda-utánpótlás nevelése. A fiatalok eddig rengeteg sikert értek el, ám a felnőttek most először léphetnek feljebb.

 • cikk kép
  Kerítés épül a tókerti sporttelep köré

  Önkormányzati forrásból 584 méter kerítés épül a tókerti sporttelep, az úgynevezett Spartacus-pálya köré – jelentette be dr. Áldozó Tamás, Pápa polgármestere hétfőn a helyszínen.

 • cikk kép
  Fazekas Nándor Katarba igazol (frissítve)

  A felkészülés kezdete előtt egy nappal derült ki, hogy a korábbi válogatott kapus, az MKB–MVM Veszprém KC kézilabdása, Fazekas Nándor december 15-ig Katarba szerződik.

 • cikk kép
  Itt az új Füred: Csoknyaival, Iváncsikkal, Vilovskival kezte a felkészülést a BKSE

  Balatonfüred – Hétfőn délelőtt elkezdte a felkészülést a következő szezonra a balatonfürediek NB I-es kézilabdacsapata. Csoknyai István vezetőedző bő játékoskeretet kapott, Veszprémből, Spanyolországból is van érkező.

 • cikk kép
  A Balatont választotta az osztrák oktató

  Tihany - Andreas Novotny mezítláb jön elénk a füvön. Azonnal megállapodunk a tegeződésben, úgy látom, ez a természetes itt, a vízimádók között. Magas, sportos alkat, bőre napbarnított, kedves, németes eredetre utaló akcentussal beszél.

 • cikk kép
  Futballjátékosokat tesztelnek

  Ajka, Balatonfüred - A Veszprém megyei labdarúgó csapatok készülnek a bajnoki rajtra és ennek érdekében folyamatosan pályára lépnek tesztmeccseken.

 • cikk kép
  Árvai Eszter magabiztosan lépeget előre

  A TVSE sakkiskolásai a közelmúltban szép sikereket értek el, csaknem minden korosztályban érmes helyezéssel zárták a balatonlellei Magyar Korcsoportos Sakkbajnokságot. Az U16-os lányok lellei mezőnyében első Árvai Eszterrel beszélgettünk a kezdetekről, Balatonlelléről és a lehetséges folytatásról is.

 • cikk kép
  Hegyifutó specialista

  A nemrégiben megrendezett hegyifutó Európa-bajnokságon első alkalommal vehetett részt veszprémi atléta. Fonyó Sándor nem vallott szégyent a komoly fizikai állóképességet igénylő megméretésen, hiszen a mezőny közepén ért célba.

 • cikk kép
  Összeállt a PELC-es edzőgárda

  A Pápai Egyesített Labdarúgó Club (PELC) hat versenykorosztálya július 21-én, hétfőn kezdi meg a felkészülést az augusztus közepén rajtoló bajnokságra.

 • cikk kép
  Jól sikerült a Lombard Pápa főpróbája

  Győzelemmel zárta a nyári felkészülési mérkőzések sorát a Lombard Pápa élvonalbeli labdarúgócsapata szombaton a felvidéki Vágsellyén.

 • cikk kép
  Több mint hétezer résztvevő a Balaton-átúszáson (frissítve)

  Valamivel kevesebben, mint tavaly, 7258-an vettek részt az idei Balaton-átúszáson. Szántó László főszervező szerint a rendezvény sikerességét bizonyítja, hogy a két elhalasztott hétvége ellenére is ennyi ember megjelent.