Sport

2012.04.20. 15:09

Indul a körverseny

Káptalantóti - Az idén életre hívott Balatonfelvidéki Triatlon Körverseny első felmérője következik vasárnap délelőtt, amely a VI. Káptalantóti Országos Duatlon Ranglista Verseny.

B. Virág Rita

Három viadalból áll majd az idei Balatonfelvidéki Triatlon Körverseny. Az első erőfelmérő máris itt van: Káptalantótiba duatlonban mérhetik össze tudásukat a résztvevők. Az indulók szombaton délután vehetik át a nevezési csomagot. Érdekesség, hogy a helyiek már ekkor óriási tócsipartival várják a sportolókat. De így lesz ez másnap is, a megméretés lezárásakor is.

A duatlonra nyolc korcsoportban várják a jelentkezőket, újonc, gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, szenior és veterán korosztályokban hirdetnek végső győztest. A felnőttek számára ez egyben sprint országos ranglista verseny is lesz, nekik öt kilométer futás, 20 kilométer kerékpározás, majd zárásként 2,5 kilométer futás az előírt táv.

A káptalantóti erőpróba reggel 9 órakor veszi kezdetét. Az eredményhirdetést 18 órakor tartják, előtte 16 órától a Passió zenekar felel majd a jó hangulatért.

A körverseny második állomása júniusban Füred lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!