Sport

2012.03.14. 05:28

Nagyon kemény csaták a ringben

Pápa - Zalaegerszegen rendezték meg a WOMAA szövetség országos bajnokságát. A gála főeseménye a K1 magyar bajnoki címmérkőzés volt.

Novothny Ottó

A rendezvény első felében a szövetség vezetője diplomákat és kinevezéseket adott át az arra érdemeseknek. Kasza László, a pápai Fighting Force SE vezetője, edzője a ringszekció főbírói elismerését vehette át.

Ezt követően már a kötelek között történtek az események. A pápaiak közül győzött és aranyérmes lett Gárdai Ádám (K1, 70 kg), Dékány Bence (kick box, 70 kg), illetve Fodor Dániel (kick box, 75 kg). A dobogó második fokára léphetett fel Gárdai (K1, 67 kg), Juhász Erik (kick box, 60 kg) és Juhász Sándor (kick box, 91 kg).

Az est főmérkőzésén a K1 magyar bajnoki címért a szorító egyik sarkában a pápai Németh Tibor állt, míg a másikban a muay thai magyar bajnoka, Tóth Gábor. Az ötször hárompercesre tervezett küzdelem két jól felkészült harcos csatáját hozta. Az óriási adok-kapok után a harmadik menetben jól irányzott fejrúgás után Tóth a földre került. A csata ugyan végigment, de a leütést követően Németh remekül beosztotta előnyét, valamint erejét, és végül magabiztosan diadalmaskodott.

Végül teljesen megérdemelten csatolták Kasza Tibor tanítványának derekára a bajnoknak járó díszes övet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!