Sport

2011.12.18. 15:48

Nyolcszor álltak fel a dobogóra

Pápa - Ismét különleges versenyen vettek részt a pápai bunyósok.

Novothny Ottó

Zalaegerszegen rendezték meg a Wasco szövetség országos bajnokságát. Ebben a sportágban nincs fullos (teljes erőbedobással történő) szabályrendszer. A pápai Fighting Force SE sportolói úgy edzenek, hogy ez a lágyabb stílus kedvező számukra. Ráadásul mesterük, Kasza László éppen ezen az eseményen vehette át Wasco harmadik danos fokozatát, illetve külön megtiszteltetés, hogy az összes mérkőzést ő vezette.

A pápaiak közül Horváth László, Juhász Sándor, Gál Szilárd, Gárdai Ádám, Fodor Dániel, Pinke  Bence,  Juhász Erik és Dékány Bence egyaránt aranyérmet érdemelt ki.

Ugyanakkor Németh Tibor ellenfele az országos bajnok Tóth Gábor volt, és a pápai fiatalember keményen harcolt, a sok fogyasztás miatt meg kellett elégednie a második helyezéssel.

A pápai Juhász Sándor más szabályok alapján küzdött Tompa Lászlóval. Az első menetben tízunciás, a másodikban free fightos kesztyűben bunyóztak. Utóbbi félidőben Juhász fojtással diadalmaskodott, így a Womaa Maa bajnoki címét is kiérdemelte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!