Sport

2010.06.04. 14:50

Élesék bajnoki címet szereztek

Szekszárd, Veszprém - Az Éles Kézisuli SE együttese nyerte meg az Adidas kézilabda utánpótlás-bajnokság országos fináléját az U10-es korosztályban.

Horváth Gábor

A korábbi világválogatott veszprémi klasszis, Éles József egyesületének U10-es (1999-ben születettek) alakulata a Szekszárdon rendezett döntőben első mérkőzését ugyan elveszítette, ennek ellenére csoportelsőként jutott az elődöntőbe, ahol a Békési FKC-t győzte le.

A fináléban azzal a Budapesti Honvéd SE-vel találkozott a csapat, amelyet a csoportkörben egyszer már két vállra fektetett. A fővárosiak nem tudtak visszavágni, így a Veszprém megyeiek szerezték meg az országos elsőséget. A harmadik helyen az MKB Veszprém KC végzett. A torna legjobb kapusának Reisinger Viktort (Éles Kézisuli) választották.

Végeredmény: 1. Éles Kézisuli SE (Bocskay Ádám, Bognár Alex, Cseh Dávid, Csontó Zoltán, Gál Dominik, Horváth Patrik, Kisgyörgy Ádám, Nagy Benedek, Papp Krisztián, Reisinger Viktor, Szmetán Péter, Szép Milán, Sághy Barnabás, Éles Benedek, edző: Éles József, Török Lajos), 2. Honvéd, 3. MKB Veszprém (Edző: Nagy Noémi).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!