Sport

2010.05.28. 17:03

Négy rangos dartverseny

Megyei körkép - A közelmúltban négy rangos dartversenyt rendeztek, melyek mindegyikén volt Veszprém megyei sportoló a legjobbak között.

Novothny Ottó

A budapesti rangos nyílt nemzetközi vetélkedőn 136-an álltak rajthoz. A zirci Kaufmann Krisztián ötödik helye dicséretes, míg ugyanitt kilencedik lett klubtársa, Tax Tibor, illetve két balatonfüredi, Kardos Péter és Tóth Norbert.

A szenioroknál Zeitler Ferenc (Wings DC, Zirc) a dobogó harmadik fokára állhatott fel, a balatonszőlősi Dobos Szilárd kilencedik lett. Az ifjúságiaknál Dobos Bence, Tímári Viven (mindketten Balatonszőlős) ötödik helyen zártak. 

Az országos softbajnokság utolsó előtti, 5. fordulóján az I. osztályban Tóth 7., a II. ligában Dobos Sz. 7., Lukács Tamás, Tímári Attila (balatonszőlősiek) 9.  lett.

Az országos utánpótlás-bajnokság negyedik fordulójában az ifjúságiaknál Kovács Csilla (Badacsonytomaj) először győzött, illetve ugyanitt harmadik lett, szintén pályafutása során első alkalommal Smarandoiu Irmus (Pécsely). Tax 3. helye dicséretes, ahogy Kőműves Sándor (Zirc), valamint Dobos B., Tímári R. ötödik helye is jó szereplés. A párosok között a Tax-Kőműves duó ezüstérmes lett.

Összesítésben az ifjúsági korosztályban a zirci Zeitler Dalma 2., Kovács 3., Janzsó Adrienn (Tomaj DC) 4., Tax 3., Dobos B. 4., Ponper Adrián (Zirc) 5., a Tax-Kőműves kettős 2., a Kovács Róbert páros 3. helyezést gyűjtött be.

A közép-dunántúli dartsliga 11. fordulójának házigazdája Zirc volt. Kaufmann győzelmével az utolsó fordulótól függetlenül megnyerte a sorozatot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!