Sport

2015.02.20. 11:50

1. FCV-Rába ETO: Madarász mester feszült összecsapást vár

Igazi futsalcsemegével kezdődik az NB I-es bajnokság rájátszása Veszprémben. Az 1. FCV hétfőn az ország egyik, ha nem a legjobbját fogadja.

Horváth Gábor

Az alapszakasz lezárultával máris itt a rájátszás a futsal NB I-ben. Az idén (v)érmes reményeket dédelgető veszprémiek a felsőház küzdelmének nyitányán a Rába ETO-t fogadják.

– Szenzációs összecsapás áll előttünk. Nagyon erős vetélytársat fogadunk, de a rájátszásban már nem lesz könnyű meccs. Erre készültünk, a három pont a célunk – nyilatkozta határozottan Madarász János edző, aki kérdésünkre elmondta: a győriek talán csapatként nem olyan egységesek, mint az ország másik profi alakulata, a Berettyóújfalu, de egyénileg rendkívül képzettek.

A házi gólkirály Tatai József (középen) játékán sok múlhat (Fotó: Penovác Károly)

– Fontos lenne, hogy minél több párharcot megnyerjünk, illetve a helyzetkihasználás is döntő lehet. Utóbbi jól látszott a szombathelyi mérkőzésünkön, ami a kihagyott lehetőségeken ment el. Érzelmekben gazdag mérkőzés lesz, biztos vagyok benne, hogy nagy lesz a feszültség a pályán. A játékosok bizonyára próbálják majd egymást kizökkenteni, a csibészség egészen addig belefér, amíg nem sportszerütlen a dolog – fogalmazott a szakvezető.

A mérkőzés hétfőn 18.30-kor kezdődik a Március 15. úti sportcsarnokban. A hazaiaknál egyedül a sérült Gulyás Márk hiányzik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!