Rendőrségi

2014.06.12. 09:21

Zsebre tették a vásárlóknak adott kedvezményt

A tulajdonos engedélye nélkül adtak kedvezményeket a benzinkúton.

A nyomozást a Balatonalmádi Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta le. Egy Kft. tulajdonosa tett feljelentést a tulajdonában lévő – a Balatonalmádi Rendőrkapitányság illetékességi területén működő – benzinkút két dolgozója ellen. A nyomozás adatai szerint a 2010. októbere és 2013. szeptembere között történt csalás sorozat elkövetői a tulajdonos engedélye nélkül, a rájuk bízott üzemanyag és a boltban árult termékek árából kedvezményt adtak, majd a kedvezményből fennmaradó összeggel sajátjukként rendelkeztek. Az üzemeltetőt megtévesztették, mert a napi elszámoláskor nem jelentkezett hiány.

A rendelkezésre álló adatok szerint az üzemeltetőnek több millió forintos kárt okozott a két férfi; ennek egy részét már megtérítették. A csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Balatonalmádi Rendőrkapitányság egy 40 éves balatonfűzfői és egy 40 éves aszófői férfi ellen folytatta le. A nyomozás lezárult, az ügyiratot a rendőrség a Veszprémi Járási Ügyészségre a napokban vádemelési javaslattal küldte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!