Rendőrségi

2014.08.16. 15:35

Vízbe fulladt egy apa?

Balatonkenese - Információnk szerint lehetséges, hogy vízbe fulladt egy apa szombaton délután Kenesénél, amikor úszó gyermekének próbált segíteni.

Kovács Erika

Értesülésünket a megyei rendőr-főkapitányság megerősítette. Elmondták: a Balatonalmádi rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a történteket.

Híreink szerint egy család vízibiciklizett a Balatonon, amikor a bicikli mellett úszó gyermeknek hirtelen nem ért le a lába, ezért megijedt, az apja utána ugrott, próbált neki segíteni, de a férfi nem tudott úszni.

A mentők elmondták: szombaton 15 óra 32 perckor jelezték nekik, hogy kihúztak a vízből egy férfit. A helyszínre az akarattyai mentőegység és a Balatonvilágoson állomásozó mentő orvos indult. A férfit a Vak Bottyán strand melletti közterületi stégnél találták, sajnos már nem sikerült újraéleszteni. A halál oka egyelőre ismeretlen - közölte Bóna Balázs, a megyei mentőszolgálat mentés vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!