Rendőrségi

2014.08.22. 09:22

Vita után behorpasztotta a sárvédőt

Egy közlekedési vitát követően egy férfi megrongálta a másik fél autóját Székesfehérváron. A rendőrök befejezték az ügyében folytatott nyomozást és most vádemelést javasolnak ellene.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra 2014. július 28-án 10 órakor érkezett bejelentés arról, hogy Székesfehérváron, a Széchenyi úton egy közlekedési vitát követően egy férfi megrongált egy személygépkocsit. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy két férfi lassan sétált az úton, amikor egyikük könyöke hozzáért egy arra lépésben haladó autó visszapillantó tükréhez. Az érintettek szóváltásba keveredtek egymással, majd a gépkocsit vezető férfi kiszállt és vitapartnere ott parkoló autójára csapott. Az ütés miatt a kocsi sárvédője behorpadt.

(Fotó: rendőrség)

Az 57 éves helyi lakost a nyomozók rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte a nyomozást és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!