Rendőrségi

2015.03.26. 09:38

Visszakapta a megtalált akkumulátort

A Pápai Rendőrkapitányság két körzeti megbízottja egy órán belül elfogta azt a Pápa környéki településen élő férfit, aki falubelije traktorjának akkumulátorait lopta el.

A sértett 2015. március 24-én kora délután értesítette a rendőrséget arról, hogy házának udvarán álló traktorjából ismeretlen személy – a vezetékeket elvágva – kiszerelte és ellopta az akkumulátorokat.

A helyszínre érkező két körzeti megbízott adatgyűjtésbe kezdett, melynek eredményeként a rendőrség látókörébe került V. András, akit egy szomszédos faluban, a munkahelyén igazoltattak az egyenruhások. A férfi tagadta, hogy köze lenne a bűncselekményhez, de a körzeti megbízottak a gépkocsijának átvizsgálásakor több kilogramm kábelt és három darab akkumulátort találtak, köztük a traktorról leszerelteket is.

A kábeleket és az akkumulátorokat a rendőrök lefoglalták, V. Andrást elfogták és előállították a Pápai Rendőrkapitányságra. A körzeti megbízottak még aznap visszaadták a sértettnek a traktorról leszerelt alkatrészeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!