Rendőrségi

2014.10.17. 12:43

Visszaélt a rendszámmal

A személygépkocsija rendszámát szerelte fel a lakókocsira egy budapesti férfi. Balatonfüreden igazoltatták és eljárást indítottak vele szemben.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság járőrei 2014. október 16-án, 13 óra 45 perc körüli időben igazoltattak egy budapesti 53 éves férfit, aki egy „P” rendszámmal ellátott személygépkocsival és a hozzá kapcsolt lakóautóból álló járműszerelvénnyel közlekedett. A rendőrök látták, hogy a gépjárműre kiadott rendszámtáblák közül a hátsó a gépkocsiról a lakókocsi hátuljára van erősítve. A vontatmányon eredetileg lévő német hatóság által kiállított ideiglenes rendszámtábla ezüst színű ragasztószalaggal le volt ragasztva. A férfit előállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A Balatonfüredi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben keletkezett iratokat egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 24 órán belül vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek.

Címkék#rendszám

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!