Rendőrségi

2014.12.18. 17:09

Vigyázat, csalók az interneten!

Az ünnepek közeledtével jobb kellően óvatosnak lenni az internetes hirdető portálokkal, mert könnyen pórul járhatunk.

Heffler Péter

Karácsonyi ajándékot sokan keresnek valamelyik internetes hirdető portálon. Hamar és - mivel többnyire használt termékekről van szó - jóval olcsóbban megszerezhetjük, amit keresünk. Azonban vannak, akik üzletszerűen visszaélnek a vásárlók óvatlanságával.

Egyik, neve elhallgatását kérő olvasónk is pórul járt, pedig csak a tökéletes ajándékot kereste gyermekének. Hosszas keresés után talált rá egy használt Xbox konzolgépre, amit harmincötezer forintért meg is vásárolt. A megbeszéltek szerint utalta az összeget, majd szeretett volna érdeklődni a csomag számáról, hogy nyomon tudja azt követni. A megadott telefon azonban azóta is kikapcsolva, az emailekre pedig nincs válasz.

Az eset után a hölgy megtette a rendőrségi feljelentést, illetve felkereste lapunkat is, hátha így kevesebben esnek majd áldozatul a csalóknak. Viszont ettől még nem lesz gyerekének ajándék a karácsonyfa alatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!