Rendőrségi

2014.12.17. 12:16

Verekedés és fojtogatás Tésen

A napokban zárult le egy csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Várpalotai Rendőrkapitányságon.

Egy jásdi nő tett feljelenést S. J. 50 éves tési illetékességű férfi és társai ellen, akik 2014. október 18-án az éjszakai órákban a településen tartott rendezvényen bántalmazták a sértettet, illetve egy a társaságában lévő 42 éves L. M.-el. A településen hagyományőrző módon rendezték meg azt a bált, amelyen a sértett és annak ismerősei is részt vettek. Közösen bementek egy sörözőbe, ahol vásárolni kívántak, de még a pultig sem jutottak el, mert egy fiatalember összetűzésbe keveredett L. M-el.

Röviddel a szóváltást követően, már a közterületen verekedés tört ki, amelyben a 29 éves O. M. helyi lakos bántalmazta a 42 éves L. M-et. A verekedés során O. M-et is bántalmazta L. M. O. M. védelmére kelve a verekedésbe még az 50 éves S. J. és a 34 éves O. Sz. tési lakosok is bekapcsolódtak.

A feljelentést tevő nő igyekezett megelőzni, hogy elfajuljon a verekedés és határozott felszólítással próbált annak véget vetni. Mivel S. J. sérelmezte, hogy egy nő szól bele a férfiak dolgába, a nőt trágár kifejezésekkel illette, majd fojtogatni kezdte. A verekedésnek végül a rendezvényen tartózkodók vetettek véget, akikben a cselekmény komoly megbotránkozást keltett. S. J. és társai, valamint L. M. ellen folytatott nyomozást befejezték. A keletkezett iratokat a Várpalotai Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal a Veszprémi Járási Ügyészségnek küldte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!