Rendőrségi

2014.12.11. 13:41

Ülésezett a zirci egyeztető fórum

A Zirci Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum 2014. december 10-én tartotta meg soron következő ülését.

A Zirci Önkormányzat nagytermében tartotta meg soros ülését a Zirci Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum. A fórum tagjainak elsőként Spangerger Zsuzsa rendőr főtörzsőrmester asszony, a Zirci Rendőrőrs körzeti megbízottja mutatta be a 24 órás közterületi jelenlét 19 megyére kiterjesztésének helyi végrehajtását, a lakosság szubjektív biztonságérzetének javítása érdekében. Őt Tóth Gábor rendőr százados, a Zirci Rendőrőrs parancsnokának előadása követte, aki a „250X100 Biztonság" kiemelt polgárőr mintaprogram megindulásáról, illetve az eddig elért eredményeiről számolt be. Ezután a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai vetítették le a résztvevőknek az általuk készített baleset-megelőzési témájú kisfilmet.

A fórum keretében írta alá Nagyesztergár község polgármestere, Veszprém rendőrkapitánya, valamint a településen működő polgárőrség vezetője, azt az együttműködési megállapodást, amely a „250X100 Biztonság" kiemelt polgárőr mintaprogram gyakorlati végrehajtásának részleteit tartalmazza.

Az aláírás után dr. Töreki Sándor rendőr dandártábornok megyei főkapitány és dr. Ipsits Csaba rendőr ezredes, rendőrkapitány emléklapot adományozott Takács Imre jásdi, Hopotószki Róbert dudari, valamint Sliszki Lajos szápári polgárőrök részére a 2014. évben nyújtott kimagasló tevékenységük elismeréseként.

Dr. Töreki Sándor rendőr dandártábornok záróbeszédében megköszönte az év során végzett munkát a fórum tagjainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!