Rendőrségi

2014.07.28. 12:14

Több zsák kukoricát lopott a három férfi

Kukoricalopás közben érték tetten 2013 őszén azt a három férfit, akiket az eljárás adatai szerint egy 50 éves tapolcai lakos vitt ki a 77. számú főút mellé, hogy szedjenek számára több zsákkal. A nyomozás a napokban fejeződött be.

Fotó: VMRFK

A Tapolcai Rendőrkapitányság ügyeletére 2013. november 25-én érkezett egy állampolgári bejelentés, mely szerint három középkorú férfi a Tapolca és Lesencetomaj közötti szántóföldön engedély nélkül kukoricát szed. A rendőrök a helyszínre vonultak, ahol igazoltatták U. Béla 50 éves, K. Balázs 40 éves budapesti lakosokat, valamint az 53 éves tapolcai S. Sándort, akik azt állították, hogy megbízására szedik a kukoricát. F. Antal 50 éves tapolcai lakos aznap már negyedik alkalommal vitte őket ki a mezőgazdasági területre és már körülbelül 30 zsákkal szedtek is. A négy férfi ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult, melyet a napokban a Tapolcai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya vádemelési javaslattal fejezett be, s az ügyet a Tapolcai Járási Ügyészségnek adták át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!