Rendőrségi

2015.02.09. 11:38

Szórakozóhelyeket ellenőriztek a téli éjszakban

A téli hétvégén is eredményes szórakozóhely ellenőrzést és közlekedésrendészeti akciót tartottak a Balatonalmádi Rendőrkapitányság területének több településén.

A Balatonfűzfő, Balatonalmádi, Vilonya, Papkeszi, Balatonkenese területén végrehajtott ellenőrzések elsődleges célpontjai a szórakozóhelyek voltak. Kiemelt figyelmet fordítottak a kiskorúak alkohollal történő kiszolgálására. Az akciót péntek éjszakára (2015. február 6-7.) szervezte a Balatonkenesei Rendőrőrs parancsnoka, Éliás Gábor r. őrnagy. Az este fél 9-től másnap fél 4-ig tartó ellenőrzési sorozatban 8 rendőr mellett 3 polgárőr is részt vett.

Az ellenőrzés során természetesen a közlekedőkre is figyeltek. Így került látókörbe két ittas vezető. Egyikük ellen eltiltás hatálya alatti vezetés miatt gyorsított eljárás is indult. A rendőrök két közbiztonságra veszélyes eszközt foglaltak le, amely szintén szabálysértési eljárást von maga után. Egy közigazgatási eljárás indult, öt helyszíni bírságot szabtak ki, és több közlekedési szabály megsértése miatt tettek feljelentést, de éltek a figyelmeztetés lehetőségével is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!