Rendőrségi

2014.09.02. 10:48

Súlyos bűncselekmény Nagyesztergáron? (frissítve)

Veszprém - Információink szerint egy férfi kedden olyan súlyosan bántalmazta társát, hogy az belehalt sérüléseibe.

Kovács Erika

- Teljesen megdöbbentem a történteken. Minálunk még soha nem történt hasonló tragédia - ezt mondta Szelthofferné Németh Ilona polgármester. A család körülményeiről nem tudott mondani semmit, más kérdéseinkre nem válaszolt, azt mondta, dolga van, és sietősen kinyomta a telefont.

Értesülésünket a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette. Tájékoztatásuk szerint holtan találtak Nagyesztergáron egy családi házban egy 48 éves nőt 2014. szeptember 2-án 6 óra körüli időben.

A mentőszolgálat értesítette a rendőrséget, hogy egy nagyesztergári családi házban életét vesztette egy helyi lakos. A helyszíni és a halottszemle adatai alapján a nő bántalmazás következtében hunyt el.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást. Az adatgyűjtés és tanúkihallgatások eredményeként órákon belül előállítottak egy 54 éves nagyesztergári férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A férfit őrizetbe vették, kihallgatása jelenleg is folyamatban van.

Riportunk a helyszínről itt olvasható>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!