Rendőrségi

2014.12.14. 09:00

Pénzt lopott a pékségből

Egy látványpékség irodájából tulajdonított el több mint 700.000 forint készpénzt egy alkalmazott, amelynek nagy részét később visszafizette jogos tulajdonosának.

A nyomozás során megállapított adatok szerint egy veszprémi pékségben dolgozott Cs. P. 34 éves ősi lakos, aki 2014. szeptember 22-én lopott kulcs használatával bement munkaadójának irodájába. Innen a férfi eltulajdonított egy vászonzsákot, amelyben a cég előző heti bevételét, több mint 700.000 forintot tartottak. Később a pénz jelentős részét jogos tulajdonosának önként visszafizette, a fennmaradó részt pedig fennálló adósságainak rendezésére fordította.

Az ügyben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a mai napon befejezte, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!