Rendőrségi

2014.08.22. 09:05

Parfümöket lopott a veszprémi férfi

A Veszprémi Rendőrkapitányság a napokban bíróság elé állítási javaslattal zárt le egy négyrendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozást.

A nyomozás során megállapított adatok szerint a 22 éves O. Zsolt veszprémi lakos 2014. július 29-én egy alkalommal és 2014. augusztus 3-án három alkalommal tulajdonított el márkás illatszereket, különböző veszprémi üzletekből. A gyanúsított a több ezer forintot érő parfümöket az eladótérben a csomagolásukból kivette, az üres dobozokat a polcra visszahelyezte, majd az üvegeket ruházatába rejtve a boltból fizetés nélkül eltávozott. O. Zsolttól az eltulajdonított termékek egy részét a nyomozók lefoglalták, így az okozott kár részben megtérült.

A Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ügyekben a nyomozást a napokban lezárta, majd az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal küldte meg a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!