Rendőrségi

2015.01.30. 09:17

Pápán fogták el a többszörösen körözött férfit

Három hatóság is körözte azt a soproni férfit, akit a Pápai Rendőrkapitányság két egyenruhása fogott el a 83-as számú főút Pápát elkerülő szakaszán.

A Pápai Rendőrkapitányság rendőrei 2015. január 28-án este tudomást szereztek arról, hogy egy többszörösen körözött férfi Pápán, az egyik áruház környékén tartózkodik egy fehér színű személygépkocsival. Pánczér Tamás rendőr főtörzsőrmester és Varju Bálint rendőr törzsőrmesterek – Veres Sándor rendőr törzszászlós szolgálatparancsnok irányítása alatt – szolgálati gépkocsival az áruház irányába indultak, amelynek közelében meglátták a keresett autót. A járművet követni kezdték, majd a 83-as számú főút Pápát elkerülő szakaszán intézkedés alá vonták. A megállított gépkocsi sofőrjét felszólították, hogy igazolja magát, ám a férfi azonnal futásnak eredt a közeli szántóföld irányába. Az egyenruhások üldözőbe vették és körülbelül 300 méter után elfogták a menekülőt.

A Pápai Rendőrkapitányságra előállított 36 éves Sz. Rolandról kiderült, hogy ellene a Soproni Járásbíróság, valamint a Soproni és Celldömölki Rendőrkapitányság is elfogatóparancsot bocsájtott ki. A férfit a Pápai Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!