Rendőrségi

2015.01.27. 15:02

''Ovi-Zsaru'' járt Várpalotán

Óvodás korú gyermekeknek tartott bűnmegelőzési előadást Bartók Judit rendőr százados, a Várpalotai Rendőrkapitányság megelőzési előadója - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Kovács Erika

A Rákóczi telepi Napközi Otthonos Óvodában az "Ovi-Zsaru" elnevezésű bűnmegelőzési programon vehettek részt 2014. január 27-én az óvodások. A gyerekek már nagy izgalommal várták az előadót, hiszen az oktatást megelőző napon az óvónők már mesélték nekik, hogy egy különleges vendég érkezik hozzájuk.

A foglalkozáson a gyerekekkel beszélgettek többek között olyan közlekedési szabályokról, melyeket az óvodás korú gyerekeknek már tudniuk kell. Bartók Judit rendőr százados minden óvodásnak színezőt és rendőrfigurát ábrázoló hűtőmágnest ajándékozott. Az óvónők ebben az évben is örömmel fogadták a programot, csakúgy, mint azok a szülők, akiknek gyermekei az elmúlt évben megismerkedtek már az őket érintő rendőrségi programokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!