Rendőrségi

2014.08.19. 13:26

Összeverekedtek a kocsma teraszán

Vádemelési javaslattal zárult annak a két balatonfőkajári férfinak az ügyében zajló nyomozás, akik egy kocsma teraszán verekedtek össze 2014 júniusában.

Egy állampolgári bejelentés alapján vonultak ki a rendőrök 2014. június 28-án 16 óra körüli időben, miszerint az egyik balatonfőkajári vendéglátóegységben két férfi összeverekedett. A helyszínre érkező járőrök a kocsma teraszán két vérző férfit találtak. Meghallgatásuk, valamint a szemtanúk elmondás alapján együtt italoztak, amikor egyikük minden előzmény nélkül bántalmazni kezdte a másikat. Ekkor a teraszon ülő személyek rájuk kiabáltak, szétválasztották őket, azonban a két férfi a parkolóban folytatta a verekedést. Az 57 éves balatonfőkajári K. János ellen garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt, az 49 éves Cs. László ellen pedig súlyos testi sértés bűntette miatt indult eljárás. A nyomozás a napokban fejeződött be, s az ügyben keletkezett iratokat a Balatonalmádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya vádemelés kezdeményezésével adta át a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!