Rendőrségi

2014.09.15. 14:17

Ököllel ütötte a padlón fekvő külföldi ismerősét

Vádemelési javaslattal zárult annak a 31 éves uzsai férfinak az ügyében folytatott nyomozás, aki még 2014 májusában egy szórakozóhelyen bántalmazta külföldi ismerősét.

Egy tapolcai vendéglátóegységből érkezett a bejelentés 2014. május 3-án 4 órakor, hogy egy 30 év körüli férfi a földön fekvő külföldi vendéget ököllel üti. A tanúk elmondása alapján Z. Tamás az éjszaka egy angol ismerősével beszélgetett a pult előtt, amikor egyszer csak egy nagy puffanásra lettek figyelmesek. Kifutottak a tánctérre, ahol azt látták, amint Z. Tamás a már földön fekvő férfit ököllel üti. Rákiabáltak, hogy hagyja abba és azonnal értesítették a rendőrséget. A helyszínre érkező Bene Róbert r. zászlós körzeti megbízott és járőrtársa a kocsma előtt találták meg a gyanúsítottat.

A 31 éves uzsai férfi ellen garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult, melyet a napokban a Tapolcai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya vádemelés kezdeményezésével zárt le. A keletkezett iratokat a Tapolcai Járási Ügyészségnek adták át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!