Rendőrségi

2014.07.29. 15:04

Nem nyújtotta segítséget a segédmotorosnak

A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vádemelési javaslattal fejezte be a segítségnyújtás elmulasztás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást.

A nyomozás adatai szerint a 22 éves helyi férfi 2014. január 24-én 17 óra körüli időben egy tehergépkocsival közlekedett Zirc belterületén. A járművével megelőzött egy segédmotoros kerékpárt, majd az utcából kikanyarodott. A tehergépkocsi mögött haladó segédmotoros kerékpár vezetője fékezett, majd elesett. A gépkocsival közlekedő férfi annak ellenére, hogy észlelte az esést, elhajtott a helyszínről anélkül, hogy a baleset következtében megsérült személy részére a tőle elvárható segítséget nyújtott volna. A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a segítségnyújtás elmulasztás bűntett gyanúja miatt indított eljárást befejezte. Az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!