Rendőrségi

2014.08.29. 15:34

Megtalálták Kristóf holttestét

Veszprém – „Igen, a fiam volt” – ennyit tudott mondani a megtört édesanya, akinek a fiát holtan találták meg pénteken délután öt óra körül Ajka határában, az Úrkút felé vezető út mellett, a vasút és a patak után, a kis házaknál, egy magánterületen.

Kovács Erika

– Én nem néztem meg, és nem is akartam. Állítólag már azután meghalt a fiam, miután elment, a férjemék azonosították fényképen a tetoválása alapján – mondta a Naplónak az anya, Nagyné Kovács Violetta, aki több keresésben vett részt a napokban, amióta fia, Kristóf augusztus 18-án este kerékpárjával együtt eltűnt, és azóta ismeretlen helyen tartózkodott. A veszprémi Sinka Vivien, az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány elnöke jelezte először a Naplónak, hogy tudomása szerint az eltűnt Nagy Kristóf holttestét találta meg egy telektulajdonos saját, lezárt ingatlanán pénteken, a fiú kedvenc kerékpárjával együtt. Vivien és többen is, akik keresték a fiatalembert, jártak a helyszín közelében szerdán. 

Sinka Vivien szervezésével több százan, köztük rokonok, ismerősök, munkatársak, együttérzők, speciális kutyás és korszerű, a legújabb technikával felszerelt mentőegységek és civilek kutattak a fiatalember után. Az elzárt magánterület viszont útjukat állta, ezért oda nem mentek be. Az alapítvány elnökének tudomása van arról is, hogy a 25 éves fiatalember valószínűleg önkezével vetett véget életének.

A szerdai keresésen együtt kutattunk Kristóf után a csikódombi erdőben az édesanyával, aki akkor azt mondta a Naplónak, fia gyakran jegyezte meg, hogy szeretne olyan helyre menni, ahol egyedül lehet.

Nagy Kristóf egy ajkai gyárban mérnökként dolgozott, közgazdász végzettséggel. Információink szerint kiegyensúlyozott családi körülmények között élt, barátnője volt. Imádta a kerékpározást, a sportokat, gyúrt, edzett sokat. Jó megjelenésű, sportos alkatú fiatalember volt Kristóf. Gaál Csaba, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője lapzártánkig még nem erősítette meg, hogy megtalálták Nagy Kristóf holttestét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!