Rendőrségi

2014.09.19. 08:13

Megrongálta az ellenőr autóját

Rongálás miatt indult büntetőeljárás egy 59 éves dudari férfi ellen, aki bosszúból megrongálta az őt ellenőrző személy autóját.

A rendelkezésre álló adatok alapján R. Gy. egy Bakonynána melletti erdőterületen dolgozott 2014. szeptember 18-án 12 óra 30 perc körüli időben, amikor ellenőrzés alá vonták. Mivel az eljárás feltárta, hogy R. Gy. nincs a munkavégzésre alkalmas állapotban, ezért az ellenőr felszólította a munkaterület azonnali elhagyására. R. Gy. ezt annyira sérelmesnek találta, hogy felkapott egy fahusángot és a felügyelő gépkocsiját több alkalommal, nagy erővel megütötte, aminek következtében az megrongálódott.



Az esetről értesített rendőrök a férfit előállították a Zirci Rendőrőrsre, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított adatainak ellenőrzése során kiderült, hogy ellene a Veszprémi Rendőrkapitányság egy tulajdon elleni szabálysértés miatt folyamatban lévő ügyben körözést bocsátott ki. Az ügyben rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult meg a nyomozás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!