Rendőrségi

2015.01.25. 06:59

Megharapta a kézbesítőt a kutya

Egy balatonfüredi lakos ellen tettek feljelentést, mivel tavaly szeptember 12-én Balatonfüreden, egy ingatlan előtt közfeladatot ellátó személyt harapott meg a kutyája.

A balatonfüredi 77 éves férfi kutyája támadt egy küldeményt kézbesítő alkalmazottra 2014. szeptember 12-én 12 óra körüli időben. A közfeladatot ellátó kézbesítőt az eb megharapta, ezzel 8 napon túl gyógyuló sérüléseket okozva.

A kutya tulajdonosa a kihallgatása során elmondta, hogy amikor kiment az utcára átvenni küldeményét, a tolókaput nem zárta kulcsra, és a kutyája az orrával addig piszkálta míg az kinyílt és ezt követően támadta meg a postást.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság az ügyben elrendelt nyomozást befejezte. A gondatlanságból elkövetett testi sértés vétség megalapozott gyanúja miatt elrendelt nyomozás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Veszprémi Járási Ügyészségnek küldték meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!