Rendőrségi

2014.10.02. 10:03

Megfenyegette a buszsofőrt

A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya vádemelési javaslattal zárta le az ellen a celldömölki férfi ellen folytatott nyomozást, aki a megalapozott gyanú szerint 2014 júliusában megfenyegetett egy autóbusz vezetőt.

A 39 éves F. Roland 2014. július 15-én este Celldömölkön szállt fel a Celldömölk-Győr között közlekedő vonatpótló autóbuszra. A mezőlaki megállóban szóváltásba keveredett a sofőrrel, aki nehezményezte, hogy sört öntött ki a járművön, majd a hangoskodó férfit leszállásra szólította fel. F. Roland ugyan elhagyta a buszt a hátsó ajtón, ám az elsőn visszaszállt és megrángatta a buszvezető vállát, valamint többször megfenyegette. A cselekménynek a Pápai Rendőrkapitányság kiérkező járőrei vetettek véget, akik előállították a férfit a rendőrkapitányságra. Az F. Roland ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a napokban zárta le az eljáró hatóság és továbbította az iratokat a Pápai Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!