Rendőrségi

2014.06.03. 12:27

Más autójával ment kerítésnek - jogsija sem volt

Horgásztársa autóját engedély nélkül elvitte és egy kerítésnek hajtott - a nyomozás adatai szerint egy 30 éves férfi Balatonalmádiban.

Egy balatonalmádi nő értesítette a rendőrséget 2014. június 1-jén 20 órakor, hogy egy Seat gépkocsi belehajtott a kerítésükbe, a vezető nem sérült meg. A sofőr elsétált - hátrahagyva az összetört autót. A kiérkező járőr adatgyűjtést végzett a helyszínen, majd rövid időn belül elfogta a férfit, és előállította a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra. Kiderült, a férfinak vezetői engedélye sem volt.

Fotó: VMRFK

Az eljárás adatai szerint a férfi az autóval az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség miatt sodródott ki, és csapódott a kerítésnek. A rendőrök megtalálták a gépkocsi tulajdonosát, aki elmondta, hogy ismerőse tudta és engedélye nélkül vitte el a piros Seat Ibiza indítókulcsát, és hajtott el autójával a móló mellől. A 30 éves M. István péceli lakos ellen jármű önkényes elvétele bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, amelyben a károkozás egyéb körülményeit is vizsgálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!