Rendőrségi

2014.11.20. 18:09

Lopták a fát

Veszprém - Vádemelési javaslattal ért véget három fa tolvaj elleni nyomozás, akiket 2014 januárjában értek tetten a Diszel és Hegyesd között található erdőszélen - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Kovács Erika

Elmondták: jelezték a rendőrségnek, hogy 2014. január 14-én 13 óra körül két férfi egy mezőgazdasági vontatóval akarja elszállítani az engedély nélkül kivágott fát. Gyenge Tibor körzeti megbízott és járőrtársa a helyszínen igazoltatták K. Péter tapolca-diszeli lakost, aki motorfűrésszel sétált ki az erdőből. Társa, V. Béla a kivágott fát pakolta az utánfutóra. Elmondták, hogy F. Jánosnak dolgoznak, aki a helyszínen azt mondta, 20 éve bérli a területet egy ingatlanforgalmazó cégtől. Kiderült, a környék erdőgazdálkodási területnek számít. A három férfi ellen lopás vétség megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. A nyomozást a Tapolcai Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal továbbította a Tapolcai Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!