Rendőrségi

2014.09.12. 11:15

Lopni akart, de megijedt és elfutott

Kerékpárt próbált lopni egy családi ház udvaráról egy férfi Tihanyban, de a tulajdonos észrevette, a férfi megijedt, és szállásáig futott - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Kovács Erika

Tihanyban a kutyái ugatására figyelt fel az a tulajdonos, akinek a kerékpárját a háza udvaráról próbálta meg eltulajdonítani egy férfi 2014. szeptember 10-én egy óra körül. Kisietett az udvarra és látta, hogy a bicikli az első kerekével a kerítésre felakadva lóg, az utcán pedig három személy fut el.

Nyíri Károly  körzeti megbízott és több járőr a helyszíni meghallgatások után elfogták P. Tamás sátoraljaújhelyi lakost, aki ismerőseit hátrahagyva menekült tihanyi szállására.

P. Tamás kihallgatásakor elmondta, hogy az ő ötlete volt a bicikli elvitele, a két társa nem segített benne. A Balatonfüredi Rendőrkapitányság lopás vétsége kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást a 24 éves férfi ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!