Rendőrségi

2014.10.31. 10:40

Lezárult a nyomozás a verekedőkkel szemben

A veszprémi buszpályaudvaron 2014. szeptember 17-én összeverekedett három férfival szemben zárta le a nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

A rendelkezésre álló adatok szerint a Balatonalmádi Rendőrkapitányság két szolgálaton kívüli munkatársa 2014. szeptember 17-én 17 óra körüli időben a veszprémi buszpályaudvaron észrevette, hogy ott fiatalok verekedtek. Haladéktalanul szolgálatba helyezték magukat, a dulakodókat szétválasztották, majd értesítették veszprémi kollégáikat, akik előállították a személyeket a helyi rendőrkapitányságra. Az ügyben a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 18 éves V. Zoltánt, a 19 éves T. Csabát és egy 17 éves balatonfüredi fiatalembert. Vallomásaikból kiderült, hogy egy közös hölgyismerősük miatt alakult ki közöttük nézeteltérés, ami tettlegességgé fajult. Az ügyben a nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!