Rendőrségi

2015.03.26. 07:46

Lezárt ügy: megkéselt egy nőt és elvette pénztárcáját a 64 éves férfi

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást egy 64 éves balatonalmádi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint felsőörsi házában egy 38 éves nőt támadott meg egy férfi 2014. augusztus 26-án 21 órakor. A felsőörsi nőt a férfi előzetes szóváltást követően egy késsel életveszélyesen megsebesítette, majd magához vette a nő pénztárcáját – személyes irataival, illetve bankkártyáival együtt - és távozott az ingatlanból. Az életveszélyes sérüléseket szenvedett nő bemenekült a fürdőszobába és telefonon értesíteni tudta a rendőrséget a történtekről.

A gyors és pontos adatgyűjtésnek köszönhetően a Balatonalmádi Rendőrkapitányság egyenruhásai 12 órán belül elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. M. I. gyanúsítotti kihallgatásán tagadta a cselekmény elkövetését.

A 64 éves balatonalmádi férfival szemben emberölés bűntett kísérlete, magánlaksértés bűntett, okirattal visszaélés vétség és készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte, az ügyben keletkezett iratokat a Veszprém Megyei Főügyészség részére vádemelési javaslattal megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!