Rendőrségi

2015.03.15. 16:36

“Leugrom a tetőről, ha közelebb jön!”

A devecseri rendőrök lélekjelenléte miatt sikerült eltéríteni a 38 éves férfit az öngyilkossági szándékától – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányságtól.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére érkezett bejelentés március 12-én 20 órakor, miszerint az egyik devecseri közintézmény tetején valaki járkált. Rubi Zoltán rendőr törzsőrmester körzeti megbízott és Orsós Márk rendőr törzsőrmester megelőzési járőr a helyszínre mentek, ahol az épület tűzlétráján Rubi Zoltán felment a tetőre, de fentről a férfi rászólt, hogy ne menjen tovább, mert különben leugrik. Társa Orsós Márk értesítette a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat szakembereit.  A körzeti megbízott igyekezett szóval tartani a férfit és lebeszélni arról, hogy levesse magát a tetőről. A férfi a rendőrnek a beszélgetésükkor több magánéleti problémáját is elpanaszolta, amelyek miatt véget akar vetni az életének. Közel fél órás győzködés után sikerült őt szándékáról lebeszélni,  és végül lejött a tetőről. Az elkeseredett férfit a mentőszolgálat kórházba szállította.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!