Rendőrségi

2014.09.30. 12:40

Laptopot akart lopni egy veszprémi üzletből

A Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya bíróság elé állítási javaslattal fejezett be egy laptop eltulajdonítása miatt indított nyomozást.

A nyomozás során megállapított adatok szerint H. Péter 38 éves herendi lakos, 2014. szeptember 5-én a reggeli órákban egy több mint 100.000 forint értékű laptopot kísérelt meg eltulajdonítani egy veszprémi hipermarketből. A gyanúsított az eladótér egyik próbafülkéjében az értékes eszközt kivette a gyári csomagolásból, majd azt a nála lévő táskába rejtette. Ezt követően fizetés nélkül kísérelte meg elhagyni az áruház területét, azonban a kijáratnál a biztonsági őr feltartóztatta és értesítette a rendőrséget.

Az intézkedő egyenruhások később a laptopot lefoglalták a férfitól, így a keletkezett kár megtérült.

Az ügyben a lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte, és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!