Rendőrségi

2014.09.10. 14:02

Kutyatámadás Herenden

Egy gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség ügyében elrendelt nyomozást fejezett be vádemelési javaslattal a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

A nyomozás során megállapított adatok szerint az 55 éves P. Kálmán herendi lakos 2014. április 9-én 20 óra 30 perckor bement élettársa herendi lakóházának udvarára, de az ingatlan kertjének kapuját nem zárta be maga mögött. A nyitva hagyott kapun keresztül az udvarból egy kuvasz kutya kijutott az utcára, ahol rátámadt egy arra közlekedő helyi férfira. Az eb a sértett karját és hátát is több helyen, megharapta. Az ügyben P. Kálmánt gyanúsítottként hallgatták ki a gondatlanságból elkövetett cselekménye miatt, testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Veszprémi Rendőrkapitányságon. A nyomozást a napokban lezárták, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!