Rendőrségi

2014.09.12. 10:44

Közvetítői eljárást javasolnak

Egy nyáron történt közlekedési baleset ügyében közvetítői eljárás javaslatával zárult a vizsgálat - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Kovács Erika

A baleset 2014. július 23-án, 18 óra 30 perckor Balatonfőkajárnál, a 710. számú elkerülő főútvonalon történt. Eszerint egy személygépkocsi vezetője nem tudta bevenni a balra ívelő kanyart, megcsúszott, elvesztette uralmát a gépkocsi felett. A jármű az úton megpördült, két jelzőtáblát kidöntött és az út melletti füves-bokros részen állt meg a tetejére borulva. A gépkocsiban utazott a járművet vezető nő édesanyja és három kiskorú gyermeke is. A kiérkező mentők a sérült személyeket ellátták, és a veszprémi kórházba szállították. A két elől ülő felnőtt használta a biztonsági övet, a 11, kilenc és egy éves gyermekek pedig  biztonsági gyermekülésben utazott, így nem szenvedtek életveszélyes sérüléseket.  A 38 éves nő ellen gondatlanságból elkövetett közúti baleset okozása miatt indult eljárás  a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon. A vizsgálat lezárult, az iratokat közvetítői eljárásra történő javaslattal küldték meg a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!