Rendőrségi

2014.09.22. 11:59

Közúti cserbenhagyás: A baleset után továbbhajtott a tehergépkocsi vezetője

Közúti cserbenhagyás vétség meglapozott gyanúja miatt indult eljárás az ellen az 50 éves bolgár férfi ellen, aki tehergépkocsijával nekiütközött egy másik tehergépkocsinak és a helyszínt azonnal elhagyta.

A Tapolcai Rendőrkapitányság baleseti helyszínelőjét 2014. szeptember 19-én 15 óra körüli időben riasztották egy Pula és Kapolcs települések közötti útszakaszon történt közlekedési balesethez. A sértett elmondása szerint a 77-es számú főútvonalon haladt tehergépkocsijával, amikor a vele szemben közlekedő járműszerelvénnyel összeütközött. A tehergépkocsik visszapillantó tükrei értek össze és törtek le. A Pula felől érkező jármű vezetője az ütközést követően sietve hajtott el a helyszínről.

A helyszínen gyűjtött adatok, valamint a térfigyelő kamera képkockái alapján a rendőrök beazonosították a járműszerelvényt, melyet Tapolcán, egy murvás parkolóban találtak meg. Megállapították, hogy egy 50 éves bolgár sofőr vezette a tehergépkocsit, akit előállítottak a Tapolcai Rendőrkapitányságra. A vezető ellen közúti cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!