Rendőrségi

2014.08.09. 19:58

Baleseti csúcs a hétvégén

Veszprém - Több baleset is történt szombaton este és vasárnap délelőtt - közölte a megyei katasztrófavédelem és a mentőszolgálat.

Kovács Erika

Szombaton Révfülöp belterületén kettő kerékpáros ütközött, amelyben egyikük súlyos fejsérülést, a másik pedig könnyebb sérülést szenvedett.

Kővágóörsön két személyautó összeütközött, amikor egy személy súlyos, egy könnyű sérülést szenvedett. A helyszínre a badacsonytomaji tűzoltók vonultak.

Nem sokkal később Ugod belterületén is összeütközött két személygépkocsi, itt hárman sérültek meg könnyebben. A műszaki mentést a pápai tűzoltók végezték. Mind a két esetben a tűzoltók áramtalanították a gépjárműveket, és megszűntették a forgalmi akadályt.

21 óra után néhány perccel pedig Eplénybe vonultak a veszprémi tűzoltók, ahol egy személygépkocsi és egy motorkerékpár ütközött össze. A balesetben a motoron utazó két ember súlyos sérülést szenvedett. A 82-es számú út érintett szakaszán a helyszínelés teljes útzár mellett történt. 

Szombaton késő este újabb baleset történt Veszprém megyében. Dudaron egy személyautó felborult, a balesetben egy ember súlyos, a mentők tájékoztatása szerint gerinctörtörést szenvedett, ketten könnyebben sérültek meg. A balesethez a zirci önkormányzati tűzoltók vonultak egy gépjárműfecskendővel, akik az autót kerekeire állították, és áramtalanítását elvégezték. A műszaki mentés félpályás útzár mellett zajlott. 

Infomációnk szerint vasárnap délelőtt Zirctől Csesznek irányába 82-es úton tért le az útpályáról egy személygépjármű, fának ütközött. A mentők információja szerint egy ember könnyebben sérült meg. A mentőszolgálat a balesetek sérültjeit kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!