Rendőrségi

2014.09.15. 12:46

Kocsijában szunyókálva találták meg egy baleset feltételezett okozóját

Az egyik pápai lakótelepen, az összetört autójában találtak rá vasárnap a rendőrök arra a férfire, aki a megalapozott gyanú szerint Mezőlakon okozott balesetet. A férfi a kocsi hátsó ülésén aludt, az egyenruhások keltették fel.

A sértett 2014. szeptember 14-én délelőtt értesítette a rendőrséget arról, hogy Mezőlakon, az úttest szélén parkoló autója hátsó részét az éjszaka folyamán egy ismeretlen jármű vezetője megrongálta, majd adatainak hátrahagyása nélkül távozott.

A kiérkező rendőrök a baleset helyszínelése során azt a tájékoztatást kapták a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányító Központjától, hogy Pápán, az egyik lakótelepen egy összetört autóban egy férfi alszik. Az egyenruhások hamarosan meg is találtak a rongálódott autót, amelynek színe megegyezett a baleset helyszínen talált anyagmaradványokéval. A kocsi hátsó ülésén alvó E. Péter pápai lakost felébresztették és intézkedés alá vonták. A férfi elmondta, hogy az elmúlt éjszaka járt Mezőlakon gépkocsijával, de a baleset körülményeiről nyilatkozni nem tudott.

A 36 éves sofőrt a rendőrök vérvétel céljából előállították a pápai orvosi ügyeletre, majd ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntető feljelentést tettek. A férfi szabadlábon védekezhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!